+32/3 664 57 82 +32/495 30 95 97 +32/486 29 75 37 gf.bvba@telenet.be

Acrylaatvloer

Acrylaatvloer, belastbaar binnen 24 uur na plaatsing

Wat is een acrylaatvloer?

Een acrylaatvloer is een volledig naadloos gegoten kunstharsvloer. De gietvloer bestaat uit harsen die worden vermengd met gekleurd kwartszand.

Waarom een acrylaatvloer?

Wat zijn de voordelen?

Acrylaatvloeren zijn niet alleen  verkrijgbaar in een immense hoeveelheid aan kleuren (alle RAL-kleuren), ze zijn bovendien erg onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, slijtvast, vloeistofdicht en kunnen slipvrij en hittebestendig gemaakt worden. Dankzij de snelle droogtijd zijn acrylaatvloeren na slechts 2 uur reeds bruikbaar en belastbaar!

Zijn er nadelen?

Aangezien de vloer over de bestaande ondergrond wordt gegoten, is een vaste en droge ondergrond essentieel. De plaatsing zelf gaat gepaard met een specifieke geur, die echter onmiddellijk vervliegt.

De meest voorkomende toepassingen van acrylaatvloer

Acrylaatvloeren zijn vloeren bij uitstek voor sectoren waarin hygiëne en veiligheid vooropstaat. Je kan ze onder andere terugvinden in keukens, fitnesscentra, winkels, horeca-aangelegenheden, toonzalen, magazijnen, buitenterrassen en balkons.

  • Winkel- en kantoorruimtes
  • Showrooms
  • Praktijkruimten
  • Privéwoningen
  • Magazijnen
  • Buitenterrassen

Wat is het verschil tussen epoxyvloeren, acrylaatvloeren en PU-vloeren?

Acrylaatvloeren drogen het snelst en zijn daardoor reeds na 2 uur belastbaar. PU-vloeren zijn minder hard dan epoxyvloeren waardoor ze comfortabeler aanvoelen. Doordat ze zachter zijn hebben ze echter een hogere kans om te schuren. Epoxyvloeren kunnen niet dan weer niet worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming

‘s Hertogendijk 33
2940 Stabroek

03 664 57 82
0495 30 95 97
0486 29 75 37

gf.bvba@telenet.be

Welkom op de website kunststofvloeren.be.