Troffelvloeren

Troffelvloeren bieden een duurzame, naadloze en veelzijdige oplossing die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Deze vloeren worden gemaakt van fijne kwartskorrels vermengd met hoogwaardige harsen, waardoor een sterke en slijtvaste afwerking ontstaat.

Een van de belangrijkste voordelen van troffelvloeren is hun extreme duurzaamheid. Ze zijn bestand tegen zware belasting, krassen, chemicaliën en slijtage,  worden gebruikt in fabrieken, magazijnen en garages.  Het naadloze oppervlak voorkomt dat vuil en bacteriën zich ophopen, ideale keuze ruimtes waar hygiëne van groot belang is, zoals ziekenhuizen, laboratoria en keukens.

Klanten houden van onze vloeren

Tevreden klanten spreken boekdelen…

G&F is trots op de vele tevreden klanten die vol lof spreken over onze geplaatste vloeren. Kijkje nemen naar onze realisaties?

Zeer tevreden over de kwaliteit , snelheid en aflevering! Vriendelijke zaakvoerder die de beste optie voorstelt en daarom niet de duurste moet zijn! Aanrader.

John De Bondt -

Bij G&F Vloeren vond ik precies wat ik zocht. De service was uitstekend en het resultaat mag er zijn!

Jeremy Janssens - Chocolatier ChocoDelight

Zeer tevreden. Mooie, strakke, naadloze vloer laten plaatsen in mijn schoonheidssalon. Goeie service en vriendelijk personeel. Zeker aan te bevelen.

Sofie Vermeulen - Tech Winkel SmartSolutions